Китайски ресторанти - избери подходящото заведение с китайска кухня в София
АЗИАТСКА КУХНЯ
Най-общо казано Азиатската кухня обединява кулинарните особености на отделните райони в Азия. Те се делят според стила на готвене, културните различия, традициите на местните жители и т.н.

Биват: Източноазиатска кухня (Китай, Япония и Корейският полуостров), Югоизточноазиатска кухня (Лаос, Тайланд, Виетнам, Индонезия, Сингапур, Филипините) и Южноазиатска кухня (Индия, Бирма, Шри Ланка и Пакистан).
КИТАЙСКА КУХНЯ
Китайстака кухня е пример за разнообразие и популярност в цял свят.Някои от основните характеристики на китайската кухня са широката употребата на ориз и юфка, изобилие на подправки, лютиви ястия, ниско съдържяние на мазнини и соеви продукти.

Тук може да изберете подходящия за Вас китайски ресторант в София. Дали за обилно похапване или за среща с приятели - изберете според повода, локацията и предлаганото меню.
Цан Чун Гъ
Адрес: Изток, ул.Тарас Шевченко 5а София Bulgaria

Отворено: 11:00-23:30
Телефон: 02/9715051Цан Чун Гъ e китайски ресторант в София. Заведението се намира в квартал Изток. Точният адрес на Цан Чун Гъ е ул.Тарас Шевченко 5а. За да се свържете с него може да се обадите на 02/9715051. Ако информацията за Цан Чун Гъ е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти. Повече заведения, прелагащи азиатска кухня може да намерите на сайта на Zavedenia.bg

Китайски ресторанти, София | Китайски ресторанти, новини | Кои сме ние? | Drink and Drive
Китайски ресторанти е сайт, който Ви предоставя актуална информация за ресторантите, прелагащи азиатска и китайска кухня в София. Всички заведения са предоставени от базата и с любезното съдействие на Zavedenia.bg.

Този сайт се поддържа от